Moodle Teacher training:

News

English scholarships 2019-20

Tuesday, 12 February 2019

22 English scholarships for students at 4th ESO in public schools.

Per tercer any consecutiu, Cambridge School ofereix beques d’anglès amb l’objectiu de donar un impuls en l’anglès a alumnes que presenten una alta motivació per aprendre però que no poden accedir a un ensenyament privat d’aquesta llengua, una iniciativa que ha estat molt ben acollida en anys anteriors.

Com en edicions passades, la 3a Convocatòria de Beques d’Anglès Cambridge School està adreçada únicament a alumnes que estan fent 4t d’ESO el curs d'enguany (2018-19) en centres públics de les 9 poblacions del Vallès Oriental on Cambridge School està present (Granollers, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, La Roca, Mollet, Parets, Sant Celoni i Vilanova del Vallès), i es canalitza a través dels departaments d’anglès dels mateixos centres de secundària.

Les beques consisteixen en un curs complet a Cambridge School de setembre 2019 a juny 2020 (quan estiguin cursant primer de batxillerat, Formació Professional...), i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost del curs i el pagament dels llibres del curs, una suma que representa un import total aproximat de 1.100€ per beca.

En el programa d’aquest any hi participen un total de 22 centres de secundària, i hi haurà un alumne becat per cada centre, sempre que hi hagi candidats que s’hi hagin presentat i que compleixin amb el perfil requerit en les bases de la participació.

Les dates més rellevants de la convocatòria d’enguany són:

- Divendres 22 de març: finalització del termini per a presentar les sol·licituds
- Dilluns 6 de maig: anunci dels ​candidats seleccionats
- Dijous 6 de juny: cerimònia d’entrega de les beques

Els alumnes de 4t d’ESO interessats a presentar la seva sol·licitud, poden demanar més informació al departament d’anglès del seu centre.

Les bases completes de la convocatòria també estan disponibles a l’enllaç següent:

News 
[...]
Loading…