Moodle Formación de profesores:

Noticias

Acto de entrega de becas curso 2019-20

Viernes, 7 de Junio de 2019

20 alumnos vallesanos becados para el próximo curso.

20 joves vallesans reben una beca d’anglès Cambridge School per al curs 19-20. Els alumnes -de 4t d’ESO- provenen d’instituts públics de les 10 poblacions del Vallès Oriental on Cambridge School hi té una escola d’idiomes.

L’acte oficial de lliurament de la 3a edició de beques d’anglès Cambridge School ha tingut lloc el dijous 6 de juny al GRA Jove de Granollers, amb la presència dels alumnes becats i dels seus familiars, dels professors dels instituts i autoritats en funcions dels diferents ajuntaments, com l’Il·lustríssim Alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el 1r Tinent d’Alcalde de La Roca, Albert Gil; el regidor d'Educació, Cultura i Joventut de Parets, Miquel Pérez; la regidora d’Educació de La Roca, Roser Moreno; i el regidor d’Educació de Vilanova, Sergi Ruiz.

Aquesta 3a edició del programa de beques serveix per consolidar una iniciativa de caràcter social de la qual ja s’havien beneficiat prop de 40 alumnes de la comarca en edicions passades, i que ha estat valorada molt positivament per alumnes, professors i institucions. En paraules de Sarah Edge, directora general de Cambridge School: “Aquest programa és possible gràcies als esforços dels professors i caps de departament d’anglès dels diferents centres, al suport de les poblacions participants i, sobretot, gràcies a la il·lusió i motivació dels alumnes becats. L’objectiu d’aquesta beca és propiciar les condicions perquè aquests alumnes puguin potenciar les seves capacitats, en un període que és clau per a la seva formació i per a la preparació de la seva vida professional”.

L’alcalde en funcions de Granollers, Josep Mayoral, també ha intervingut en la cerimònia de lliurament de beques, i durant la seva intervenció ha posat en rellevància la importància dels idiomes en la formació professional i personal en el món actual, així com també ha destacat l’important paper d’iniciatives com aquesta en la creació i reforçament del teixit social de la nostra comarca.

Aquesta és la relació d’alumnes becats per al curs 19-20:

GRANOLLERS
Institut Antoni Cumella – Emilio Petrichenko
Institut Carles Vallbona – Amal El Arrak Rouass
Institut Celestí Bellera – Sofía Delmás García
Institut Escola Municipal de Treball – Dounia El Ballaj El Hankar
Institut Marta Estrada – Ana López Munuera

CARDEDEU
Institut Pla Marcell – Raquel Aris Amaro
Institut Manel Raspall – Ivet Busquets Fraile
Institut El Sui – Paula Sancho Aradilla

MOLLET DEL VALLÈS
Institut Vicenç Plantada – Desert

Institut de Mollet del Vallès – Hadamou Kanoute
Institut Gallecs – Amira Muñoz Carnicé

Institut Aiguaviva – Paula Annabelle Carcelén Paredes

CALDES
Institut Pic del Vent – Helena Estévez Navarro
Institut Manolo Hugué – Desert

LA ROCA DEL VALLÈS
Institut La Roca – Manuela Campos Benegas

LA GARRIGA
Institut Vil·la Romana – Desert

Institut Manuel Blancafort – Rachid Khattabi Zoubair

PARETS DEL VALLÈS
Institut Torre Malla – Giulia Emmanuelle Martins Barbosa
Institut La Sínia – Ana Mixoy Volante

SANT CELONI
Institut Baix Montseny – Miriam Liarte Martínez
Institut Tordera – Anel Suljic

VILANOVA DEL VALLÈS
Institut Vilanova – Karina Alguacil Toro

LLINARS DEL VALLÈS
Institut Giola – Pau Adrià Pagès Exposito

Les beques Cambridge School s’adrecen a alumnes de 4t d’ESO d’instituts públics de les poblacions on Cambridge School hi té escola, i tenen per objectiu donar un impuls a l’anglès en alumnes que presenten gran motivació per aprendre però que no poden accedir a un ensenyament privat de la llengua. Consisteixen en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 10 escoles de Cambridge School, i inclouen la gratuïtat de la matrícula, el cost del curs i el pagament dels llibres, arribant a un import aproximat total de 1100€ per beca.

 

News 
[...]
Cargando...