Moodle Formación de profesores:

Agenda

Acto oficial de entrega de becas 17-18

Jueves, 18 de Mayo de 2017

Jueves 8 de junio a las 20h en el GRA JOVE, Granollers. Abierto a todos.

Cambridge School anunciarà oficialment els alumnes becats per al curs 17-18 el proper dijous 8 de juny. Aquestes beques han estat escollides d’entre els 19 centres públics de secundàrlia de les poblacions on les escoles de Cambridge School estan presents: Granollers, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, La Roca, Mollet, Parets i Sant Celoni, en total, 19 centres, amb un alumne de 4t d’ESO becat per centre.

L’acte és obert a tot el públic i serà:

-Lloc: GRA Jove, Oficina Jove de Granollers, Plaça de l'Església, 8.

-Data: dijous 8 de juny a les 20h

En l’acte hi assistiran els alumnes becats i els seus professors, així com l’Excel·lentíssim alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el regidor d'Educació, Infància i Joventut, Francesc Arolas i la directora general, Sarah Edge.

Les beques d’anglès Cambridge School consisteixen en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 8 escoles de Cambridge School i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost de tot el curs i el pagament dels llibres del curs, arribant a un import aproximat total de 1100€ per beca.

Les matrícules per al curs 17-18 ja estan obertes a tots els centres i els alumnes seleccionats per a la beca podran ja procedir a fer la prova de nivell i reservar plaça segons grup i horari.

Agenda de actividades 
[...]
Cargando...