Moodle Formación de profesores:

Noticias

Acuerdo con BM Granollers

Lunes, 15 de Mayo de 2017

Los socios del BM Granollers tendrán descuento en Cambridge School.

La directora general de Cambridge School, Sarah Edge, i el president del Fraikin BM Granollers, Josep Pujadas, han signat el nou acord de col·laboració el diumenge 14 de maig, just abans de començar el  partit contra el Bada Huesca al Palau d’Esports, i enmig d’un matí intens del torneig infantil de Coaliment.

Josep Pujadas, president del BM Granollers, ha comentat que "es tracta d’un conveni que referma el nostre camí d’internacionalització del nostre club, cada cop amb més projecció fora del país".

D’altra banda, Sarah Edge, directora general de Cambridge School, ha afirmat: “Estem orgullosos de ser socis d’una entitat granollerina de tanta projecció com el BM Granollers i a més ens identifiquem plenament amb els seus valors que des del planter s’inculquen de l’esforç, el respecte, la responsabilitat, el compromís... creiem que tots ells són també aplicables en el camí que suposa l’aprenentatge d’una llengua estrangera”.  

Gràcies a l’acord, cada any quatre jugadors del primer equip del BM Granollers (masculí i femení) podran estudiar en una de les escoles de Cambridge School. A més, els socis del BM Granollers tindran avantatges exclusius en qualsevol de les vuit escoles Cambridge School: un descompte del 8% en les quotes de cursos d’anglès 17-18. Cambridge School també s’encarregarà de la traducció de la pàgina web del BM Granollers, per tal d’ajudar l’entitat en la seva tasca de projecció internacional.

L’acord arrenca de manera immediata i els socis del BM Granollers ja es poden matricular per al curs 17-18 gaudint del nou descompte, i per altra banda ja es pot veure al pavelló la nova publicitat de Cambridge School a les grades.

News 
[...]
Cargando...