Moodle Formación de profesores:

Noticias

Becas curso 2017-18

Jueves, 2 de Marzo de 2017

19 becas de inglés para alumnos de 4º de ESO en centros públicos. Convocatoria cerrada, resolución en mayo.

Les beques tenen per objectiu donar un impuls a l’anglès en alumnes que compleixen un perfil de motivació per aprendre però que no poden accedir a un ensenyament privat de la llengua.

Les beques d’anglès Cambridge School consisteixen en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 8 escoles de Cambridge School i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost de tot el curs i el pagament dels llibres del curs, arribant a un import aproximat total de 1100€ per beca.

Estan adreçades únicament a alumnes de 4t d’ESO centres públics de secundària de les poblacions on Cambridge School està present amb les seves escoles: Granollers, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, La Roca, Mollet, Parets i Sant Celoni, en total, 19 centres, i hi haurà un alumne becat per centre.

“Creiem que és una petita contribució que podem fer per ajudar els nois i noies de la nostra pròpia comarca per tirar endavant cap a un futur millor” afirma Sarah Edge, directora general de Cambridge School. I afegeix: “Ens hem reunit personalment amb els departaments de llengües estrangeres dels 19 instituts per presentar la proposta, que han rebut molt bé a tot arreu”.

Aquests alumnes becats, a més, formen part de la nova generació d’estudiants que tindran més exigències en acreditació de coneixements de llengua estrangera si volen tenir estudis universitaris, ja que a partir de fa dos anys si necessiten el nivell B2.2 (First) com a acreditació per graduar-se a la universitat.

La convocatòria ha estat oberta durant tot el mes de maç i fins el 7 d'abril i ara ja està tancada. Actualment Cambridge School està deliberant qui és el millor candidat de cada centre i anunciarà els seleccionats a finals de maig.

El dijous 8 de juny es farà l’entrega oficial de les beques a el Gra Jove, Plaça de l'Església 8 de Granollers en un acte obert al públic i que comptarà amb la presència de l'Il·lm. Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

Pots consultar les bases completes de la convocatòria aquí.

News 
[...]
Cargando...