Moodle Formación de profesores:

Noticias

Becas de Inglés Curso 2019-20

Martes, 12 de Febrero de 2019

22 becas de inglés para alumnos de 4º de ESO en centros públicos.

Per tercer any consecutiu, Cambridge School ofereix beques d’anglès amb l’objectiu de donar un impuls en l’anglès a alumnes que presenten una alta motivació per aprendre però que no poden accedir a un ensenyament privat d’aquesta llengua, una iniciativa que ha estat molt ben acollida en anys anteriors.

Com en edicions passades, la 3a Convocatòria de Beques d’Anglès Cambridge School està adreçada únicament a alumnes que estan fent 4t d’ESO el curs d'enguany (2018-19) en centres públics de les 9 poblacions del Vallès Oriental on Cambridge School està present (Granollers, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, La Roca, Mollet, Parets, Sant Celoni i Vilanova del Vallès), i es canalitza a través dels departaments d’anglès dels mateixos centres de secundària.

Les beques consisteixen en un curs complet a Cambridge School de setembre 2019 a juny 2020 (quan estiguin cursant primer de batxillerat, Formació Professional...), i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost del curs i el pagament dels llibres del curs, una suma que representa un import total aproximat de 1.100€ per beca.

En el programa d’aquest any hi participen un total de 22 centres de secundària, i hi haurà un alumne becat per cada centre, sempre que hi hagi candidats que s’hi hagin presentat i que compleixin amb el perfil requerit en les bases de la participació.

Les dates més rellevants de la convocatòria d’enguany són:

- Divendres 22 de març: finalització del termini per a presentar les sol·licituds
- Dilluns 6 de maig: anunci dels ​candidats seleccionats
- Dijous 6 de juny: cerimònia d’entrega de les beques

Els alumnes de 4t d’ESO interessats a presentar la seva sol·licitud, poden demanar més informació al departament d’anglès del seu centre.

Les bases completes de la convocatòria també estan disponibles a l’enllaç següent:

News 
[...]
Cargando...