Moodle Formación de profesores:

Noticias

Cambridge School formará a los comercios asociados de Gran Centre

Lunes, 25 de Junio de 2018

Será una formación de inglés práctica e individualizada en cada comercio.

L'associació de comerciants de Granollers Gran Centre ha signat un acord amb Cambridge School per formar els comerciants associats en anglès de manera personalitzada a cada comerç. En parlem amb Laura Sabatés, presidenta de l'associació Gran Centre.

-En què consisteix aquesta formació que heu iniciat a Gran Centre? 

Aquest darrer trimestre a Gran Centre hem engegat un pla de formació per a comerços associats, que es caracteritza per ser 'in situ' i molt personalitzada, i que consta de tres àmbits: digital, coaching i anglès. 

-Qui en són els alumnes?

Són empreses de serveis i botigues associades a Gran Centre. En aquesta primera fase han començat 9 comerços a cada curs, però en tenim més en llista d’espera, segons ordre de petició, i la idea és que tothom hi vagi passant, anar fent fases en què tots els comerços associats vagin passant pels diferents cursos.

-Quin avantatge tenen els cursos?

Anar a fer un curs fora tot sovint no té els resultats esperats per falta temps, perquè l'alumne no hi veu una aplicació pràctica un cop de tornada al seu negoci. En aquest cas, els cursos es fan en el mateix comerç, in situ, a nivell individual per als seus treballadors, aplicat al tipus de negoci i producte que fan, perquè el professor vegi el tarannà del comerç. No és el mateix, per exemple, una agència de viatges que una carnisseria. En els cursos d'anglès no s’ensenyarà gramàtica, sinó que s’enfocarà cap a la conversa, a la pràctica i contacte amb un nadiu, a perdre la por escènica en estar en contacte davant d’un estranger.

-Quin objectiu en concret té el curs d’anglès?

L’objectiu és dotar de les eines de ‘primers auxilis’ en anglès als comerços per quan passa per la porta un foraster. La idea és que tots els comerços de Granollers puguin donar la benvinguda en llengua anglesa.

-I un cop finalitzat el curs, hi haurà continuïtat?

Si assolim totes aquestes fases planificades, pensem que més endavant els comerços puguin aprofundir en aspectes tècnics del seu producte, avançarien doncs cap a una segona fase de formació. D'altra banda, una altra cosa és que les empreses/ comerços a nivell individual vulguin continuar avançant, i poden fer-ho directament amb l’escola d’idiomes, és clar.

-Per què s’ha cregut la necessitat de formar en anglès als comerços de Granollers?

Granollers és un centre neuràlgic pel circuit de Montmeló, també per La Roca Village, i tenim visitants de parla anglesa que s’acosten a la ciutat a visitar-la. També tenim el Punt d’Informació Turístic, hem promogut la ciutat per temes històrics, i això fa que vinguin visitantsforasters amb perfil molt concret.

-Per què amb Cambridge School?

Cambridge School ha confiat en Gran Centre des del primer moment com a associat, però a part també pel seu alt nivell acadèmic, que sabem que certifica, és per això que se li ha fet confiança per la nostra part.

News 
[...]
Cargando...