Moodle Formación de profesores:

Noticias

Casal de inglès de verano Can Sala

Lunes, 22 de Mayo de 2017

Entrevista a Anna Valls, responsable de la supervisión pedagógica del casal.

És el quart any que l’Anna Valls treballa al casal d’estiu en anglès de Can Sala, des dels seus inicis. A més, té el títol de monitora de lleure i la titulació universitària en Mestra en Llengua Estrangera, per tant compta amb molta experiència i formació en l’ensenyament de l’anglès a nens en un entorn lúdic.

-Quina és la teva funció a Can Sala?

Preparar activitats, classes d’anglès molt dinàmiques i divertides i relacionades amb l’entorn de Can Sala, preparar jocs que engresquin els nens no només a aprendre anglès també a passar-s’ho bé. També els booklets setmanals i per nivell que els nens treballen a dins de l’aula i s’emporten a casa a final de la setmana. En fi, tot el que es tracta d’engrescar als nens en anglès!

-Quin punt fort destacaries del casal?

Per a mi, sens dubte, els monitors. Per començar, hi ha molt bon ambient entre els monitors, i això es respira en l’atmosfera, i ens transmet als nens.

A més, amb els grans, que potser és més difícil d‘atraure i engrescar, fan pinya amb ells, es crea un grup de confiança i els monitors els motiven molt, gràcies a aquest sentiment de grup. En grups petits, d’altra banda, gairebé pots atendre individualment i atendre les necessitats i gustos i conèixer-los molt bé.

-I què els agrada, als nens?

Al casal de Can Sala, sobretot, l’entorn. I haig d’afegir que n’hi ha molts a qui no els agrada l’anglès i no se n’adonen i s’ho passen molt bé aprenent-lo. No es cansen mai, aprenen ràpid, s’ho passen tan bé que cada any repeteixen, això per a nosaltres és un bon indicador.

-Una anècdota...?

Una que es repeteix tot sovint i que em fa molta gràcia és que alguns pares dels més petitons, sobretot, al final de la setmana ens han vingut i ens han explicat que a casa els nanos no se n’adonen i se’ls escapa alguna cosa en anglès, com “Can I go to the toilet?”. Fixa’t si arriben a incorporar-ho amb naturalitat! 

News 
[...]
Cargando...