Moodle Formación de profesores:

Noticias

Casal de inglés de verano

Lunes, 10 de Abril de 2017

Entrevista a Núria Rof, directora del casal Can Sala.

Ara que és època que els pares comencin a pensar en què faran els seus fills/es a l'estiu, parlem amb la directora dels casals d'anglès de Can Sala,  Montornès del Vallès, sobre dubtes que els pares tot sovint tenen: 

-Què és el que més agrada als nens del casal de Can Sala?

Sens dubte, els animals. Estan en contacte diari amb animals de granja fins a exòtics. Gossos i gats sempre en tenim, però cabres, porcs, conills... són animals propers, però que mai els poden tocar, no hi poden jugar. A més, coneixen la vida dels animals, hi interaccionen, els alimenten, els cuiden. Això és únic a Can Sala i som conscients que difícilment ho trobaran en altres llocs. 

-I els pares, què en valoren?

Que és un espai a l’aire lliure i que està a tocar de casa nostra, molt a prop de tot el Vallès, amb un ambient extraordinari, molts recursos, molt ampli per al joc i diversió, per a activitats com l’hípica. I que alhora és un entorn molt segur. També la immersió total en l’anglès que fan tot jugant.

-Amb aquest casal, aprenen anglès?

Sí, i tant! Per començar, que cada dia fan una hora i mitja de classe d’anglès relacionada amb la temàtica de la setmana, el joc, excursió o activitat que faran. I després que al llarg de tot el dia és una immersió constant, des que arriben fins que marxen tenen l’anglès en el seu dia a dia quotidià sense ni adonar-se’n.

-Què explicaries sobre el casal d’aquest proper estiu?

Per a aquest estiu hem estat estudiant la graella d’activitats perquè en grups reduïts encara tinguin més contacte amb els animals, cada dia, que d’alguna manera estiguin amb els animals. A més, l’equip de monitors ja és veterà d’altres anys i ha estat treballant amb les activitats: petits tallers, jocs per reforçar vocabulari, etc. i han fet dossiers de treball de l’anglès més complerts. Crec que com que cada cop tenen més experiència, poden oferir als infants el millor de l’entorn i del seu bagatge. Segur que els nens i nenes que vinguin aquest estiu s’ho passaran més bé que mai!

Podeu consultar més informació sobre horaris, activitats i preus d'aquest any en aquest document informatiu de casals a Can Sala 2017.

News 
[...]
Cargando...