Moodle Formación de profesores:

Noticias

Casal Project English en Cambridge School Granollers

Miércoles, 6 de Junio de 2018

Su profesora Leigh Pashley nos avanza algunos contenidos.

La Leigh Pashley serà la professora que coordinarà el casal d’estiu en anglès ‘Project English’ a Cambridge School Granollers i a través d’una petita entrevista ens en farà cinc cèntims:

-El casal té per títol ‘When I grow up I want to be…’, ens ho pot explicar?

Hem volgut fer volar la imaginació i hem pensat en aquelles professions que als nanos els agrada tant d’imitar i jugar a ser quan són petits i aprendre’n les diferents característiques, eines, etc.: detectius, mags, exploradors de l’espai, estrelles de cinema…

-Què aprendran durant la setmana de detectius?

Us puc avançar algunes coses, però no tot, és clar! Perquè és una mica secret: durant aquella setmana hi haurà un ‘crim’ a l’escola i els nostres alumnes hauran de fer una investigació, seguint pistes, aprendran a prendre les empremtes, també tindran un carnet d’investigador... vaja, que faran de detectius reals.

-I dels exploradors de l’espai, què ens en pots explicar?

Aquella setmana faran un aterratge a un nou planeta, on coneixeran extraterrestres i s’hauran d’inventar una nova llengua per comunicar-s’hi... També hi haurà molta part de projectes artístics, com crear un nou planeta, una bandera per al planeta...

-En la setmana dels mags entenc també que es faran una vareta màgica, doncs?

I tant! I també farem pocions màgiques, aprendrem trucs... i el vídeo d’aquella setmana, perquè cada setmana en fem un que després ensenyem als pares, serà un show de màgia ensenyant tot el que haurem après.

-A part, hi ha altres  moments com les classes d’anglès o el parc, què faran?

Cada setmana aprendrem vocabulari relacionat amb el tema, amb flash cards, jocs relacionats, etc. També practicarem teatre per després gravar el vídeo. I al parc, farem recerca de tresors, jocs en grups, tot molt dinàmic.

News 
[...]
Cargando...