Moodle Formación de profesores:

Noticias

Concurso de murales del primer trimestre

Lunes, 17 de Diciembre de 2018

¡Conoce el grupo ganador!

A finals d’aquest primer trimestre, hem organitzat un concurs de murals/collages al nostre Facebook entre totes les escoles.

Al nostre perfil d’aquesta xarxa social, vam publicar els murals que les diferents classes havien creat durant aquesta part del curs i que havien penjat als passadissos dels nostres centres. Després, vam convidar els pares, amics i familiars a votar el que més els agradava. Ara ja coneixem el grup guanyador!

La classe amb més vots ha estat el grup de Baby English - Dilluns i dimecres, de Granollers, amb la Karen Pomerleau de professora i el mural “Brown Bear. What do you see?”. Durant el període de votació, han obtingut 26 votacions i aquesta setmana rebran un petit premi sorpresa. Enhorabona als guanyadors, i felicitats a tots els participants per la feina feta!

A l’enllaç http://bit.ly/DisplayBoardCompetition podreu veure les fotografies de tots els murals que han participat en la votació, fets per grups de totes les edats (des dels alumnes de Baby English fins a grups d’adolescents) i inspirats en tot tipus de temes (tardor, Halloween, animals, colors, Arc de Sant Martí, rutina diària, pirates...). El proper trimestre, més!

News 
[...]
Cargando...