Moodle Formación de profesores:

Noticias

Consejo del mes

Miércoles, 1 de Marzo de 2017

Practica gestionarte el tiempo para el examen oficial.

S'acosten les dates dels exàmens oficials, i una de les preocupacions dels candidats és si sabran administrar-se bé el temps per realitzar totes les parts. 

Com ja saps, tots els exàmens oficials de Cambridge s’estructuren en diferents parts, segons les competències que avaluen, cadascuna d’elles amb una limitació temporal. El més popular d’ells, el First, té una durada total de 4 hores i 4 parts: Reading and Use of English, Listening, Writing i Speaking. 

Doncs bé, Cambridge English posa a la teva disposició una àmplia varietat d’activitats per practicar diferents aspectes de la llengua: gramàtica, listenings, vocabulari, lectura, escriptura… amb un temps limitat, i segons el nivell en el qual estiguis: A1-A2, B1-B2, C1-C2.

Això et permetrà practicar resoldre diferents exercicis adequats per al teu nivell i dins del límit d’un temps per al qual Cambridge English considera que cal tenir l’activitat completada.

Pots accedir a totes les propostes d’activitats aquí: http://www.cambridgeenglish.org/learning-english/activities-for-learners/?level=independent&rows=12

News 
[...]
Cargando...