Moodle Formación de profesores:

Noticias

Consejo del mes

Domingo, 1 de Octubre de 2017

Consejo para ayudar a desencallar tu inglés (o aunque no lo esté).

Acabem de començar el nou curs i l’objectiu és clar: millorar el nivell d’anglès. I tot sovint passa que quan s’està en un nivell intermig, sembla que mai s’avanci, que hi hagi un cert estancament.

És per això que cal adquirir una sèrie d’hàbits o bones pràctiques per ser sistemàtic i encarar l’aprenentatge de l’anglès amb positivisme:

-revisar la feina: no és res de nou, però poques vegades es fa a consciència, i tot sovint els errors ja s’havien fet en el passat. Llegim sense parar atenció, només per fer-ho, per això alguns experts recomanen a fer-ho al revés, començant pel final, ja que ens farà fixar-nos-hi més.

-correcció: el professor normalment ens corregeix els errors, però pot ajudar-nos a aguditzar el sentit crític si ho fem entre companys, entre iguals, o amb nosaltres mateixos però deixant reposar el text durant uns dies.

-planificar el writing: a partir de nivell B1, els textos necessiten seguir una certa estructura, coherència, etc. que no s’aconsegueix si ens posem a escriure sense més ni més després d’haver llegit l’enunciat. El procediment ideal és organitzar el contingut en un esquema i, un cop les idees es tinguin clares, desenvolupar el text ja pensant en les estructures gramaticals i vocabulari. Podeu practicar amb: https://writeandimprove.com/

-millorar l’speaking: els errors a l’hora de parlar poden ser diversos: de pronunciació, estructures, llenguatge... L’objectiu és fer-te entendre, però si aspires a una acreditació, caldrà aconseguir un perfeccionament d’aquests errors. Una pràctica útil és gravar-te quan parles en anglès i després escoltar-te de forma crítica.

I sobretot el consell és practicar-ho tot molt, sovint, en abundància... parlar, escriure i també llegir. Cal temps, dedicació, esforç. Però la recompensa és molt satisfactòria!

Aquesta informació està extreta de Cambridge English i la pots ampliar a: https://noticiascambridgeenglish.org/2017/09/05/los-cinco-consejos-de-cambridge-english-para-ayudar-a-mejorar-el-nivel-de-ingles/

News 
[...]
Cargando...