Moodle Formación de profesores:

Noticias

Consejo del mes

Lunes, 2 de Julio de 2018

Consejos prácticos para mantener tu inglés (¡o mejorarlo!) en verano.

Des que acabes el curs al juny a Cambridge School fins que el tornaràs a reiniciar a partir del 14 de setembre hi haurà gairebé 3 mesos d’inactivitat en què els teus coneixements de la llengua adquirits se’n poden ressentir.

Com més immersió en la teva vida diària, més aprenentatge, i per això aquí t’apuntem algunes idees que potser et seran útils per a aquest estiu:

-Viatjar a l’estranger, en un país anglosaxó, sigui sol/a amb estada en família o residència, o bé amb la teva pròpia família però intentant integrar-te al màxim de la vida del país.

-Durant el juliol fer un curs intensiu, de consolidació, conversa o preparació d’un examen oficial a Cambridge School, així en lloc de reduir els teus coneixements, els ampliaràs.

-Llegir un bon llibre en anglès o la llengua que estiguis aprenent. Estaràs practicant els teus coneixements lectors i vocabulari, però sense sensació d’estar estudiant. Hi ha llibres originals en anglès que tenen un nivell prou assequible per a alumnes a partir de B1 o B2.

-Mirar pel·lícules i sèries en versió original, amb els subtítols també en versió original. Res millor que a l’estiu, quan un està més descansat, per agafar aquest nou hàbit i fer-ho sempre així a partir d’ara.

-Escoltar música en anglès intentant entendre les lletres i ajudant-te si cal d’Internet per completar els forats que no entenguis.

-Utilitzar aplicacions o jocs en anglès per passar estones lliures (per exemple, quan estàs a l’aeroport esperant l’avió?), sol, amb amics o en família, com la ‘Quiz Your English App’ que et presentem: http://www.cambridgeschool.com/ca/quiz-your-english-app-cat.html  

 

News 
[...]
Cargando...