Moodle Formación de profesores:

Agenda

Cuentos y charlas en inglés en bibliotecas

Lunes, 2 de Setiembre de 2019

Inglés con profesores nativos para todos. Empezamos en Septiembre.

Cambridge School organitza activitats en anglès impartides per professors nadius de les nostres escoles i adreçades a un públic general a fi de difondre l’idioma de manera lúdica. Es tracta de contes i xerrades a biblioteques de tota la comarca, al llarg de tot el curs escolar i, normalment, amb una freqüència mensual.

Les biblioteques on es realitzen actualment són: Granollers, La Garriga, Vilanova del Vallès, Llinars del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Cardedeu, Parets del Vallès i Martorelles. En la majoria d’elles les activitats són gratuïtes.

Els contes estan adreçats a nens i nenes de 2 a 8 anys i consten de cançons, jocs amb imatges, la història... que fan que sigui una estona molt entretinguda per als infants.

Aquest trimestre farem: The Naughty Pancake al setembre, The Frog Prince a l’octubre, Where's Spot al novembre i I Want My Christmas Present! al desembre.

Les xerrades són una bona oportunitat per practicar l’anglès per a adults amb un nivell mig de conversa d’anglès. Tracten personatges de la cultura anglosaxona i consten d’una primera part en què el professor fa una petita presentació, i després xerrada i debat amb els assistents.

Cada mes anem publicant el calendari a la nostra newsletter i a l’agenda de la web.

Us hi esperem!

Agenda de actividades 
[...]
Cargando...