Moodle Formación de profesores:

Agenda

Cuentos y charlas en inglés en bibliotecas

Lunes, 4 de Setiembre de 2017

Inglés con profesores nativos para todos. Empezamos en Septiembre.

Cambridge School organitza activitats en anglès impartides per professors nadius de les nostres escoles i adreçades a un públic general a fi de difondre l’idioma de manera lúdica. Es tracta de contes i xerrades a biblioteques de tota la comarca al llarg de tot el curs escolar i amb una freqüència escolar.

Les biblioteques on es realitzen actualment són: Granollers, La Garriga, Cardedeu, Parets, Sant Fost, La Roca, Caldes, Bigues i Riells i Martorelles. En la majoria d’elles les activitats són gratuïtes.

Els contes estan adreçats a nens i nenes de 2 a 8 anys i consten de cançons, jocs amb imatges, la història... una estona molt entretinguda per als infants.

Aquest trimestre farem: Spot’s First Walk al setembre, Brown Bear Brown Bear a l’octubre, Fox’s Socks al novembre i Happy Christmas, Spot! al desembre.

Les xerrades són una bona oportunitat per practicar l’anglès per a adults amb un nivell mig de conversa d’anglès. Tracten personatges de la cultura anglosaxona i consten d’una primera part en què el professor fa una petita presentació i després xerrada i debat amb els assistents.

Cada mes anem publicant el calendari a la nostra newsletter i a l’agenda de la web.

T’hi esperem!

Agenda de actividades 
[...]
Cargando...