Moodle Formación de profesores:

Noticias

El BM Granollers estudia en Cambridge School

Viernes, 13 de Setiembre de 2019

Cambridge School otorga cuatro nuevas becas a jugadores del BM Granollers.

Elene Vázquez i Giulia Guarieiro són dues jugadores del primer equip femení del BM Granollers, i juntament amb en Marc Guardia i l'Oswaldo Maestro Dos Santos, del primer equip masculí, estudiaran a Cambridge School aquest curs 2019-20 gràcies al programa de beques acordat entre la nostra escola i el club d’handbol vallesà. L’acord, signat el maig del 2017 entre les dues entitats emblemàtiques de Granollers, permet acostar l’anglès a l’esport.

Elene Vázquez és de San Sebastián, i fa 3 anys que viu a Granollers. Va venir per estudiar a la universitat. De petita, havia fet cursos d’anglès a la seva ciutat natal, però des que va venir a viure aquí no en feia. El seu objectiu és treure’s l’Advanced, perquè creu que pot ser-li útil per a la feina.

Giulia Guarieiro és de Brasil, i fa un any que juga al primer equip. No ha fet mai classes d’anglès. Tot el que sap ho ha après per si sola, mirant sèries, escoltant cançons.... Diu que li agraden molt les llengües (ha après també castellà, molt bé per cert, només en el temps que porta aquí). Vol estudiar més endavant, i per això creu que li caldrà l’anglès.

A més de l'Elene i la Giula, en Marc Guardia i l'Oswaldo Maestro Dos Santos, del primer equip masculí, també podran aprofitar-se d'aquest acord de col·laboració entre Cambridge School i BM Granollers, amb el qual podran estudiar en una de les escoles de Cambridge School.

Aquest mateix acord també ofereix als socis del BM Granollers avantatges exclusius en qualsevol de les nostres nou escoles: un descompte del 8% en les quotes de cursos d’anglès. D’altra banda, els alumnes i professors de Cambridge School poden gaudir periòdicament d’entrades gratuïtes per als partits del BM Granollers. 

News 
[...]
Cargando...