Moodle Formación de profesores:

Noticias

Entradas de cine gratis

Jueves, 24 de Enero de 2019

Gana entradas para películas en VO en cines de la comarca.

Cambridge School reprèn el concurs “Review and crossword” en col·laboració amb 3 ajuntaments i cinemes del Vallès Oriental:

- A Granollers, amb el nou Cinema Edison (secció Cineclub)
- A Cardedeu, amb el Cinema Esbarjo
- A Sant Celoni, amb el Cinema OCINE

Amb aquesta iniciativa, cada setmana seleccionarem una pel·lícula en Versió Original entre les que es projecten en aquests cinemes i prepararem una crítica cinematogràfica en anglès, escrita per la professora de Cambridge School Emma Hearle.

ENTRADES GRATIS
Al revers de la fulla de la crítica, hi trobareu un joc de mots encreuats (crossword). Si completeu el joc i endevineu la paraula secreta, podreu participar en el nostre concurs. El primer participant que publiqui la paraula secreta a la nostra pàgina de Facebook guanyarà 2 entrades per a una altra pel·lícula en VO al cinema des del qual ha participat, i que podrà recollir al mateix cinema. 

Trobareu les fulles “Review and Crossword” al cinema, el mateix dia de la projecció, i també a la part inferior d’aquest article. Anunciarem el guanyador el dilluns de la setmana següent.

La primera pel·lícula de la temporada és “The Florida Project”, que es projecta el divendres 25 de gener a les 20:30h a Sant Celoni.

Per saber quina pel·lícula fem cada setmana, seguiu-nos a les nostres xarxes socials.
Animeu-vos a participar i viureu un 2019 de pel·lícula!

 

News 
[...]
Cargando...