Moodle Formación de profesores:

Noticias

Entrevistas de padres y profesores

Jueves, 30 de Mayo de 2019

Consultad vuestro e-mail para conocer los horarios.

A Cambridge School es comença a respirar l’estiu. Els professors es preparen per a les últimes classes i darreres avaluacions, i és l’hora de fer balanç del curs i marcar-nos metes per al proper.

Amb aquest objectiu, durant els pròxims dies rebreu un e-mail convidant-vos a una entrevista amb el professor/a dels vostres fills.

En aquestes entrevistes personalitzades parlarem de:

1) El seu progrés acadèmic durant el curs (En són conscients, ells i elles, de tot el que han après des de la tardor passada?)
2) De la seva participació i comportament a classe
3) 
De la seva motivació

En el cas dels més petits, el que ens fa més il·lusió és poder-vos comentar si han perdut la vergonya inicial i ja s’han fet seves les rutines de l’aula, i si l’anglès ha esdevingut per a ells una llengua familiar.

En el cas dels més grans, us farem també una interpretació de què signifiquen els resultats que obtinguin a les avaluacions. Han assolit el nivell? Quines àrees porten millor i pitjor? Què els espera de cara al curs vinent? I a l’estiu, quines opcions tenen?

A més de fer balanç, les entrevistes de pares i professors també han de ser el moment per reconèixer els mèrits dels alumnes, per fer-los sentir satisfets de la feina feta. I en aquest aspecte, vosaltres també sou fonamentals!

Rebent un feedback rigorós sobre els processos d’aprenentatge dels vostres fills i transmetent-lo a ells degudament, de ben segur contribuireu al grau de motivació que requereix aprendre una llengua.

Tingueu en compte que aquestes entrevistes amb els professors són individuals i personalitzades, i que si el professor no domina el català o el castellà, tindreu a la vostra disposició un intèrpret.

Si us plau, estigueu atents als vostres correus electrònics per conèixer els horaris programats, i no dubteu a contactar amb el vostre centre per resoldre qualsevol dubte.

News 
[...]
Cargando...