Moodle Formación de profesores:

Agenda

Ferias en septiembre

Miércoles, 10 de Julio de 2019

En septiembre estaremos en Sant Celoni, Granollers, La Garriga, Llinars, La Roca y Cardedeu. Consulta el calendario aquí.

Pots venir a visitar-nos als nostres stands de les diferents poblacions on estarem amb el nostre photocall, activitats per a nens, el nou espectacle musical infantil en anglès en algunes d'elles, i informació i consell per a petits i grans sobre els nostres cursos:

-Diumenge 1 de setembre de 10h a 20:30h - Botiga al Carrer a La Garriga. Activitats per a nens com manualitats, papiroflèxia, globus, photocall... al carrer Centre número 25. Amb l'espectacle musical infantil en anglès a les 18:30h a la plaça de l'Església.

-Diumenge 1 de setembre de 10h a 20h - Botiga al Carrer a Llinars del Vallès. Activitats per a nens com manualitats, retallables, xapes, globus, etc.

-Dissabte 7 de setembre de 10h a 14h - Festa Major a Sant Celoni. Activitats per a nens com manualitats, papiroflèxia, adhesius, retallables, xapes, globus, photocall... a la Plaça de la Vila. Amb l'espectacle musical infantil a les 12h.

-Dissabte 7 de setembre de 10h a 13:30 h i de 17:30h a 20:30h - Fira Estocs a Granollers al carrer Anselm Clavé.

-Dilluns 9 de setembre de 16:30h a 19h - Festa Major de La Roca. Activitats per a nens com manualitats, papiroflèxia, globus, xapes, retallables, adhesius, photocall... a la plaça Sant Jordi. Amb espectacle musical infantil en anglès a les 17:30h.

-Dissabte 21 de setembre - Fira Viu la Plaça a Cardedeu. Durant tot el dia activitats per a nens com manualitats, papiroflèxia, globus, xapes, retallables, adhesius, photocall...

Totes les activitats són gratuïtes, us hi esperem!!

Agenda de actividades 
[...]
Cargando...