Moodle Formación de profesores:

Noticias

Inauguración oficial de Cambridge School Vilanova

Viernes, 7 de Setiembre de 2018

Con la Alcaldesa Yolanda Lorenzo i Garcia.

Cambridge School ha inaugurat oficialment la seva escola a Vilanova del Vallès, en un acte festiu que ha tingut lloc el dijous 6 de setembre de 2018 i que ha comptat amb la presència de la il·lustríssima alcaldessa de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo i Garcia.

La festa d’inauguració va comptar amb una gran afluència de vilanovins i vilanovines, que van poder gaudir d’un acte adreçat, sobretot, al públic familiar, amb activitats per a la mainada, sessió de música i balls en anglès, manualitats i xocolatada per a tots els assistents.

El centre de Vilanova és actualment l’única escola d’idiomes del municipi i la novena escola de Cambridge School al Vallès Oriental.

Durant la cerimònia d’inauguració, la directora general de Cambridge School, Sarah Edge, va ressaltar la responsabilitat que implica ser l’única escola d’anglès de la localitat, i va destacar el compromís que Cambridge School ha mantingut des dels seus inicis amb la comarca. En aquest sentit, va assenyalar: “el nostre objectiu és oferir formació d’idiomes de qualitat per a alumnes de qualsevol edat i nivell, sempre fidels a la nostra metodologia d’ensenyament i als nostres valors, perquè tots puguin fer realitat els seus reptes lingüístics”.

Sarah Edge també va recordar els inicis de Cambridge School, el 1984 en un pis de Granollers, quan només comptaven amb dos professors, i va fer un repàs dels 34 anys de trajectòria de l’escola, que ara ja compta amb prop d’un centenar de professors, tots ells nadius i titulats per a exercir la docència oficial.

La Senyora Alcaldessa de Vilanova, Yolanda Lorenzo i Garcia, així com diferents membres del seu equip de govern, van donar la benvinguda a Cambridge School, i van expressar la seva voluntat de donar suport a les noves iniciatives que sorgeixin al poble, especialment a aquelles relacionades amb matèries de cultura i d’educació.

News 
[...]
Cargando...