Moodle Formación de profesores:

Noticias

Inauguración oficial de Cambridge School Llinars

Viernes, 6 de Setiembre de 2019

Con el alcalde Martí Pujol i Casals

Cambridge School ha inaugurat oficialment la seva escola de Llinars del Vallès, en un acte festiu que ha tingut lloc el dijous 5 de setembre de 2019 i que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Llinars del Vallès, l’Il·lustríssim Senyor Martí Pujol i Casals.

La festa d’inauguració va comptar amb una gran afluència de llinassencs i llinassenques, que van poder gaudir d’un acte adreçat, sobretot, al públic familiar, amb activitats per a la mainada, manualitats, sessió de música i balls en anglès, i xocolatada per a tots els assistents.

La de Llinars és la desena escola del Vallès Oriental que obre Cambridge School –amb seu a Granollers–, i en paraules de la seva directora general, Sarah Edge: “aquest desè centre representa un símbol dels esforços que han convertit Cambridge School en l’escola d’idiomes de referència de la comarca”.

Durant la cerimònia d’inauguració, Sarah Edge també va assenyalar que “amb aquesta obertura es desitja reduir el temps de desplaçament dels alumnes de Llinars que havien d’acostar-se fins a escoles que Cambridge School té a altres localitats, i oferir un millor servei en la formació d’idiomes a les poblacions del Baix Montseny, que ara disposaran de més opcions per estudiar tant anglès com altres llengües”.

L’alcalde de Llinars, l’Il·lustríssim Senyor Martí Pujol i Casals, va donar la benvinguda a Cambridge School, la inauguració de la qual va coincidir amb l’inici de la Festa Major, i es va mostrar complagut per l’arribada al municipi de noves propostes de caràcter educatiu i cultural.

En aquest aspecte, cal destacar que Cambridge School és l’única escola d’idiomes del Vallès Oriental amb el Certificat UB-EIM de l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona, i que ha format a milers de vallesans, comptabilitzant més de 4.000 exàmens oficials aprovats des de l’any 2.000.

News 
[...]
Cargando...