Moodle Formación de profesores:

Noticias

Judit Pou

Sábado, 24 de Febrero de 2018

En la última convocatoria de exámenes Cambridge, Judit se ha sacado el Advanced con buena nota. ¡Conócela!

La Judit és una alumna de Cambaridge School des de fa més de 10 anys que ara amb la darrera convocatòria, de desembre, ha obtingut el certificat de l’Advanced de Cambridge amb bona nota.

Va començar a estudiar anglès a Cambridge School cap a primer o segon de primària, a casa seva no se’n recorden perquè ella va començar amb un curs d’hivern i la germana petita en un casal també de Cambridge School. Des d’aleshores ha estudiat tots els anys a la nostra escola de Granollers, més algun estiu també a casals de juliol, excepte a segon de Batxillerat, en què feia moltes coses i va fer una pausa d’un any.

L’èxit d’arribar fins a aquest bon nivell als 19 anys per ella és clar: “començar de molt petit I anar fent cada any, ser persistent”. Diu que quan ets petit “no t’ho qüestiones això de fer anglès, els pares ho decideixen, però després hi veus la utilitat”. A ella li agrada viatjar molt, forma part del Cor de Granollers i li ha anat molt bé sempre tenir bon nivell d’anglès.

De tots aquests anys a Cambridge School, ens comenta que en té molts bons moments, sobretot els cursos que ha coincidit amb una bona amiga i en moments han plorat de tant riure, “les classes no són gens pesades, t’ho passes bé”. 

News 
[...]
Cargando...