Moodle Formación de profesores:

Noticias

BM Granollers en Cambridge School

Miércoles, 11 de Octubre de 2017

Cambridge School ha otorgado cuatro becas para este curso para jugadores del primer equipo.

Miriam González i Gonzalo Porras són dos dels quatre jugadors de handbol del primer equip femení i masculí del BM Granollers que estudiaran a Cambridge School aquest curs 17-18 amb una beca. Aquestes beques a jugadors dels primers equips formen part de l’acord de col·laboració signat el maig passat entre les dues entitats emblemàtiques de Granollers per tal d’acostar l’anglès a l’esport.

Miriam González és natural de Les Franqueses, on va començar a jugar a l’equip local de handbol als 7-8 anys. D’allà tota la seva trajectòria ha vingut marcada per aquest esport: ha jugat a La Roca, ha passat pel centre BLUME amb una  beca esportista i al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat també, i fa ja 4 anys que juga al primer equip de Granollers, en què ha viscut el seu ascens a Divisió d’Honor. A part, ha sabut compaginar l’esport d’elit amb els estudis, i s’ha graduat recentment en Ciències Biomèdiques a la UAB. Mentre busca feina i intenta aconseguir el repte de compatibilitzar la seva nova etapa laboral amb l’esport, s’ha fixat com a objectiu assolir el nivell First en aquest curs.

Gonzalo Porras és natural de Bilbao, però la seva vida esportiva comença a Valladolid, on va viure ja de petit, i més tard al Barakaldo de Bilbao. També ha jugat per a l’Asobal de Valladolid i un any a Benidorm. Aquesta és la seva tercera temporada al Fraikin Granollers. Ja en categories inferiors va haver de viatjar molt pel món i ara encara més en Divisió d’Honor i és per aquest motiu que vol millorar el seu anglès. Es fixa com a objectiu d’aquest any a Cambridge School poder aprendre el màxim per tenir una conversa fluïda i fer-se entendre.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre Cambridge School i BM Granollers, cada any quatre jugadors del primer equip del BM Granollers com la Miriam i en Gonzalo podran estudiar en una de les escoles de Cambridge School. A més, els socis del BM Granollers també tenen avantatges exclusius en qualsevol de les vuit escoles Cambridge School: un descompte del 8% en les quotes de cursos d’anglès. 

News 
[...]
Cargando...