Moodle Formación de profesores:

Noticias

La importancia de los exámenes oficiales

Viernes, 29 de Noviembre de 2019

¿Por qué se han duplicado el número de candidatos?

A més d’oferir classes de preparació per als exàmens oficials de Cambridge, Cambridge School també està acreditada oficialment com a Exam Preparation Centre. Això vol dir que els candidats que desitgen presentar-se als exàmens oficials poden fer-ho a través de la nostra escola.


Més candidats i més joves
En el darrer any, el nombre de candidats que s’han presentat a fer els exàmens oficials de la convocatòria de desembre a través de Cambridge School ha experimentat un increment molt important, passant d’un total de 74 candidats (alumnes que van fer un examen oficial el desembre del 2018) als 151 alumnes inscrits per fer els exàmens oficials aquest desembre. A més, la mitjana d’edat dels alumnes que es presenten als exàmens és cada vegada més baixa, de manera que el nombre d’alumnes joves i adolescents que aposten per presentar-se a la versió For Schools (versió per a escoles) que ofereix Cambridge English també s’ha incrementat notablement.


Per què aquest increment?
La situació de cada alumne és diferent i tots tenen les seves raons personals, però -a escala general- podríem dir que l’alumnat i les seves famílies estan prenent consciència de la importància real que tenen els títols oficials de Cambridge i, molt especialment, del valor que tenen els títols B2 First i el C1 Advanced, que aviat jugaran un paper imprescindible per estudiar a les universitats catalanes i que es convertiran en un tret diferenciador encara més important dins del mercat laboral.   


La importància de tenir el B2 First
- Aquest títol certifica que l’alumne ha adquirit habilitats en el domini de l’anglès per a l’ús diari:
 · Comunicar-se cara a cara de forma eficaç, expressar opinions i presentar arguments.
 · Seguir les notícies.
 · Escriure en anglès amb claredat i de forma detallada, expressant opinions i explicant els avantatges i desavantatges de diferents punts de vista.
 · Escriure cartes, informes, històries i molts altres tipus de text.

- Aviat serà un requisit per graduar-se a les universitats catalanes (obligatori a partir del 2021).

- És reconegut oficialment per més de 25.000 universitats, empreses i governs d’arreu del món.
 

La importància de tenir el C1 Advanced
- Aquest títol certifica que l’alumne ha adquirit habilitats avançades en el domini de l’anglès per a fins acadèmics i professionals:
 · Seguir un curs acadèmic en l’àmbit universitari.
 · Comunicar-se eficaçment en l’àmbit directiu i professional.
 · Participar amb confiança en reunions de feina o tutories i seminaris acadèmics.
 · Expressar-se amb un alt nivell de fluïdesa.

- És un requisit per estudiar a l’estranger (a les universitats de països de parla anglesa).

- És molt recomanable per estudiar mòduls o assignatures impartides en anglès a les llicenciatures de les universitats catalanes.

- És un tret diferenciador positiu per trobar feina respecte a tots aquells llicenciats que deixen d’estudiar anglès després d’assolir el nivell B2 First.

- És reconegut oficialment per més de 25.000 universitats, empreses i governs d’arreu del món.

Més informació?
Aquí trobareu més informació dels exàmens oficials. I si voleu conèixer millor el pla que Cambridge School està començant a implementar per facilitar que nens i joves assoleixen els seus Objectius Cambridge, entreu aquí o visiteu la vostra escola Cambridge School més propera, i us informarem amb més detall.

News 
[...]
Cargando...