Moodle Formación de profesores:

Noticias

Laia Aran

Viernes, 22 de Setiembre de 2017

Conoce una de los 56 alumnos que han aprobado el CAE este julio.

Fa sis anys que la Laia Aran va començar a estudiar a Cambridge School, ja que va pensar que era important treure’s un títol: “Primer vaig posar-me com a objectiu el First, no pensava que arribaria a l’Advanced”, però en aquests anys ha seguit a Cambridge School progressant amb l’anglès i tot l’ha portat fins al nivell C1 d’anglès.

El curs passat va fer el CAE  i, un cop acabat, durant el juliol va fer un curs de preparació de tècniques d’examen ja que creia que li aniria bé tenir més preparació: “crec que [el curs] em va preparar ja ben bé per a l’examen”. El dia de l’examen en si el considera un “mal tràngol, molt d’estrès com no havia sentit mai”, però el resultat ha estat molt positiu, ja que amb una B de qualificació, s’ha superat a ella mateixa!

Aquest curs 17-18 ha començat el curs de Pre-Proficiency a Cambridge School, tot i que és conscient que estant a 2n de Batxillerat i després començant a la universitat li pot ser difícil compaginar-ho. De fet, per a l’any vinent té previst estudiar Administració i Direcció d’Empreses i ara que ha assolit tan bon nivell es planteja cursar els estudis universitaris en anglès. Endavant, Laia!

News 
[...]
Cargando...