Moodle Formación de profesores:

Noticias

Meet our new teachers!

Domingo, 24 de Setiembre de 2017

Alister Hall, nuevo profesor para el curso 17-18.

Meet our teachers! Alister Hall és un nou professor per al curs 17-18 a Cambridge School. Ha viscut la major part de la seva vida a Escòcia, a Edinburgh, i té més de 20 anys d’experiència treballant en informàtica per a una empresa americana.

Però un bon dia va decidir que volia alguna cosa diferent a la seva vida, “you can’t get much enjoyment from working in IT”, comenta, i per tant va decidir treballar com a professor d’anglès per tenir un tracte més personal amb la gent: va començar obtenint el títol CELTA de Cambridge English i després agafant experiència en escoles d’estiu a Edinburgh.

El seu proper pas ha estat venir a treballar de professor fora del Regne Unit. Comenta que li va cridar l’atenció l’oferta de feina de Cambridge School: “I liked the sound of it, because of the support, training, set up...”., i també per l’entorn, és clar, perquè havia estat a Barcelona de vacances i li havia encantat.

A Cambridge School fa sobretot de professor de classes in-company i privades i també a adolescents a Granollers. En destaca sobretot la gent: “Here people are lovely and very helpful”. Ho celebrem, Alister, i benvingut!

News 
[...]
Cargando...