Moodle Formación de profesores:

Noticias

Meriendas Solidarias para Manos Unidas

Lunes, 5 de Noviembre de 2018

14, 15 y 16 de noviembre (y en Granollers también el 17).

Cambridge School organitza una nova edició de la col·lecta per a Mans Unides en forma de berenar solidari.

Tots els alumnes, familiars, professors i personal de Cambridge School esteu convidats a participar en aquesta iniciativa solidària que celebrarem a totes les escoles el dimecres 14 de novembre, dijous 15 i divendres 16, a partir de les 17.00h. I a l’escola de Granollers, també el dissabte dia 17, al matí.

Podeu col·laborar-hi de dues maneres:

1. Portant quelcom per a berenar, i que vendrem a l’escola en favor de Mans Unides. Poden ser snacks dolços (galetes, pastissos, magdalenes, coques...) o snacks salats (pizzetes, mini-entrepans, etc.). Per a participar amb els vostres berenars, només cal que ho comuniqueu prèviament a la secretària del vostre centre.

2. Portant diners per a comprar aquest berenar casolà que alumnes i staff haurem cuinat, i que es podrà adquirir amb un petit donatiu (a partir d’1€, la quantitat que cadascú desitgi pagar).

Tots els diners recaptats seran destinats al projecte de Mans Unides d’aquest any 2018: Lluitar contra l’analfabetisme, amb la millora de les instal·lacions educatives.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb les secretàries de la vostra escola!
 

*Si porteu berenar fet a casa, llegiu-vos les recomanacions per a celebracions populars de Salut Pública de l'Ajuntament de Granollers.

News 
[...]
Cargando...