Moodle Formación de profesores:

Noticias

Nueba web Teacher Training

Miércoles, 30 de Octubre de 2019

Para obtener los títulos CELTA y Delta de profesor de inglés.

Cambridge School renova la web de la seva secció Teacher Training, dedicada a la formació de professors d’anglès d’arreu del món, i a la qual es pot accedir des de l'adreça https://www.celta-delta.com/ .

Reconeguda com a escola d’idiomes de referència del Vallès Oriental, Cambridge School també és una escola capdavantera a Catalunya en programes de formació de professors, i des de l’any 2002 ofereix –des de Granollers–  un programa internacional de formació de professors d’anglès, adreçat a aspirants de totes les nacionalitats que volen assolir els títols per exercir la docència d’aquest idioma mitjançant cursos oficials.

Els cursos oficials CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) estan pensats per a persones amb un nivell de l’idioma nadiu (o proficiency) i amb titulació universitària que desitgen assolir una qualificació inicial per ensenyar anglès com a llengua estrangera (TEFL).

Els cursos oficials Delta estan dirigits a professors que tinguin un mínim de dos anys d’experiència a temps complet d’ensenyar anglès com a llengua estrangera, i s’enfoquen en aprofundir en les metodologies d’ensenyament.

També és important destacar que tots dos títols són atorgats per Cambridge Assessment English, de la prestigiosa Universitat de Cambridge, i que ambdós són reconeguts internacionalment.

Amb la seva aposta per la docència de qualitat i per la renovació constant, Cambridge School actualitza ara la pàgina web de Teacher Training, amb un rellançament que en millora la usabilitat i la seva accessibilitat.

Per a més informació sobre els nostres cursos CELTA i Delta, visiteu la web: https://www.celta-delta.com/ .

Teacher training. Teach the world!

 

News 
[...]
Cargando...