Moodle Formación de profesores:

Noticias

Nueva escuela en Vilanova del Vallès

Martes, 1 de Mayo de 2018

Con este centro, son ya 9 las escuelas Cambridge School en el Vallès Oriental.

La nova escola està ubicada a la Plaça dels Països Catalans 71B, davant de la biblioteca pública Contravent i al costat de les escoles Públic Mestres i La Falguera. L’escola, que anteriorment va ser un centre ISL (International School of Languages), compta amb 4 aules totalment reformades i equipades amb l’última tecnologia per a l’ensenyament d’idiomes: ordinador, projector interactiu, pissarra, equip de so, aire condicionat, etc. A més, té molt d’espai per aparcar just al davant.

“En assabentar-nos del tancament de l’única escola d’idiomes fins aleshores a Vilanova, ISL, ens vam engrescar amb aquest nou projecte, que ens fa molta il·lusió”, afirma Sarah Edge, directora general de Cambridge School. I a més afegeix: “Vilanova del Vallès és un poble molt acollidor, amb moltes famílies i molta vida, creiem que Cambridge School pot ser una bona aportació per a la localitat, amb professors nadius qualificats i el nostre mètode d’ensenyament prestigiós i acreditat per la UB com a únic centre al Vallès Oriental”.

A Cambridge School Vilanova s’hi oferiran cursos d’anglès per a edats des d’1 any i mig en el cas de Baby English, així com per a infantil, primària, adolescents i adults. A més, també hi haurà cursos específics de preparació per a exàmens oficials de Cambridge, de speaking&listening, classes particulars, etc. i classes en grups, compartides o particulars d’altres idiomes com francès, alemany, italià, xinès, català i espanyol per a estrangers.

Cambridge School Vilanova està actualment ja oberta per a qui desitgi rebre informació sobre el nou curs 18-19 o a partir del maig matricular-se. A l’estiu estarà tancada per reformes i tornarà a obrir les portes al públic el 28 d’agost. El 6 de setembre es farà l’acte d’inauguració del nou centre i a partir del  14 de setembre es començaran les classes del nou curs acadèmic.

Cambridge School Vilanova

Pl. dels Països Catalans, 71B

08410 Vilanova del Vallès

Tel. 93 845 91 64

vilanova@cambridgeschool.com

Horaris: De dilluns a divendres de 16:00h a 20:30h

Directora de centre: Miriam Parmenter

Secretària: Mercè Pintor

News 
[...]
Cargando...