Moodle Formación de profesores:

Noticias

Nuevo Cambridge School Llinars

Martes, 30 de Abril de 2019

Abrirá próximamente para matrículas del curso 19-20

Cambridge School segueix creixent, i a finals del mes de maig obrirà un nou centre a Llinars del Vallès.

Aquest centre representa la 10a escola de Cambridge School, i ens referma com a escola d’idiomes líder del Vallès Oriental.

Amb l’obertura a Llinars, Cambridge School desitja reduir el temps de desplaçament dels alumnes que s’acosten a Cardedeu procedents d’aquesta localitat i oferir un millor servei a les poblacions del Baix Montseny, que disposaran de més opcions per estudiar amb nosaltres. Per aquests motius, hem triat una ubicació cèntrica i de fàcil accés:

Av. Pau Casals, 28 - 30
Al costat de la biblioteca - Damunt del supermercat ‘Condis’.

A més de la comoditat que representa fer un trajecte més curt, els alumnes que vinguin a Llinars trobaran unes instal·lacions amples, lluminoses i equipades amb totes les tecnologies necessàries per garantir el funcionament dinàmic de les nostres classes.

El sistema de matriculació i de nivells és exactament igual al de la resta de les nostres escoles, seguint el Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR) i, com sempre, comptarà amb els nostres valors clau: professors nadius, exàmens oficials i el nostre prestigiós mètode educatiu.

L’escola de Llinars obrirà les portes molt aviat:

A partir de finals de maig, per fer inscripcions i matrícules del curs 2019-20.

A partir del 13 de setembre, per començar les classes del curs 2019-20.

Tots els interessats a inscriure’s ja per al pròxim curs a Llinars, podeu fer-ho des de la secretaria de Cardedeu (C/ Alfou, 10 - Cardedeu). Per a qualsevol consulta, podeu dirigir-vos tant a la nostra escola de Cardedeu com al telèfon o correu de Llinars (que ja tenim actius: Tel. 93 159 11 60 – llinars@cambridgeschool.com).

Us convidem a venir a veure'ns a Llinars un cop enllestides les instal·lacions, on esperem donar-vos la més càlida benvinguda!

News 
[...]
Cargando...