Moodle Formación de profesores:

Agenda

Pantomime 2018

Martes, 20 de Noviembre de 2018

Jueves 13 de diciembre, dos sesiones: 17:45h y 19:15h.

Com cada curs i seguint la tradició Britànica, Cambridge School presenta abans de Nadal la seva pantomime, una funció teatral amb esperit de comèdia musical que està pensada per a un públic familiar.

Aquest any, el títol de la representació és “FANTASTIC BEASTS”, una interpretació lliure de la pel·lícula “Fantastic beasts and where to find them”, i serà interpretada en anglès per professors nadius de l’acadèmia i narrada en català per un presentador.

Adreçada normalment als alumnes de Cambridge School, aquest any tenim l’oportunitat d’obrir les portes al públic general.

DATA: Hi haurà dues sessions, que es faran en un únic dia, el dijous 13 de desembre. Una sessió a les 17.45h i l’altra a les 19.15h.

LLOC: Aquest any, al Teatre Auditori de Granollers – c/ Torras i Bages, 50, Granollers

PREU: 2€ per persona (excepte nens menors de 3 anys que seguin a la falda de l’adult acompanyant). La totalitat dels diners recaptats es destinarà al projecte d’aquest any de Mans Unides – Vallès Oriental.

COMPRA DE L’ENTRADA: Els tiquets seran numerats i des d’aquesta setmana ja es poden comprar a recepció de qualsevol escola Cambridge School. Si no s’esgoten, també es poden adquirir a l’entrada del teatre el mateix dia. Ara bé, si és possible, us recomanem fer-ho abans. La compra de tiquets amb antelació permetrà garantir seient i evitar cues el dia de l’obra.

TRÀILER: https://youtu.be/4K9ecjBRtVs

Si voleu passar una estona divertida i posar en pràctica el vostre anglès, us hi esperem!

Agenda de actividades 
[...]
Cargando...