Moodle Formación de profesores:

Noticias

Proficiency ¡con la mejor nota!

Miércoles, 25 de Setiembre de 2019

Descubre cómo Marta consiguió sus objetivos de inglés

La marta va començar a estudiar a Cambridge School La Roca fa 5 anys, el 2012, per treure’s el First Certificate, que en aquells moments era el seu únic objectiu.

A finals de curs se’l va treure i va veure que li havia agradat molt, així que va decidir seguir. D’aquesta manera, ha anat fent any rere any, passant per l’Advanced i, aquest juny, el Proficiency, objectiu que ha assolit amb la millor qualificació: una A!

Per a la Marta, la fórmula per arribar fins a la màxima qualificació d’anglès, i fer-ho amb aquest bon resultat, no és cap secret: que t’agradi! Després, és clar, es necessita perseverança.

En paraules seves: “cal estudiar gramàtica i anar a classe, sí, però no n’hi ha prou amb un dia. Cal envoltar-se de l’anglès a diari. Posar-lo en el teu dia a dia. Per exemple, jo veig sèries en anglès, i també tinc una amiga anglesa amb qui parlo en aquest idioma”.

De Cambridge School, s’emporta molt bons records. Però els millors, ens explica, són els records dels professors. I en concret, de la Phillipa, que l’ha acompanyat en aquests dos darrers anys de preparació per al Proficiency.

L’obtenció del seu títol coincideix en un moment en què la Marta ha acabat els estudis universitaris de Biomedicina, i pensa que aquest bon nivell li pot servir per si es planteja anar a fer un doctorat a l’estranger.

I tu, ja t’has fixat objectius per al teu anglès?
Vine a parlar amb nosaltres i t’ajudarem a assolir-los.

I si tens fills, descobreix aquí els Objectius Cambridge per als més joves.

News 
[...]
Cargando...