Moodle Formación de profesores:

Noticias

Project English Granollers

Martes, 13 de Junio de 2017

Conoce nuestro casal PIRATA con su profesora Andrea Pavlich.

Andrea Pavlich és la professora i coordinadora del casal a Project English, on els nens i nenes tindran cada setmana una experiència ‘pirata’ diferent. Ens explica en què consisteix:

Andrea- Aprendran sobre totes les coses que un pirata pot fer: com parlen, Activitats que els cal fer en el seu dia a dia com pescar, enterrar tresors, fer mapes i buscar tresors, caminar per una barra, construir una nau pirata, aprendre sobre el mar i a navegar, fer-se tots els diferents elements de vestuari  i accessoris com ara el telescopi, barret… ja veus que hi ha un munt de coses a fer i a aprendre dels pirates!!

Però tot això ho faran en anglès?

Andrea – I tant!! De fet el casal s’estructura en 1’5h cada dia de classe d’anglès, en què aprendran estructures típiques d’anglès per a la seva edat, molt útils en qualsevol entorn, tipus “How do you say … in English?”, practicaran diàlegs, etc. i després tota la resta del matí seguirà essent en anglès però ja fent la resta d’activitats,  sense ni adonar-se’n. Al parc, jocs, manualitats… tot en anglès. En total són 20 hores a la setmana d’anglès, és una súper immersió!!

Parles de manualitats, què és el que faran?

Andrea - De fet les manualitats tindran un paper important al casal perquè utilitzaran tot tipus de materials per fer els decorats per al vídeo, vestuari, el barret, parxe per a l’ull, banderes, el telescopi...

I el vídeo, de què es tracta?

Andrea – És un aspecte que fa molta il·lusió als nens i nenes cada setmana, és com la culminació de tot el que s’ha estat treballant durant la setmana. Els gravarem amb els decorats, els diferents elements que hagin creat, posant a la pràctica els decorats... s’hi recull tot i es mostra als pares el divendres.

Ens pots parlar també de què faran les estones que sortiran al parc?

Andrea – sí, i tant. Cada vegada que hi anem farem una activitat diferent en equip, perquè participin entre ells, del tipus “capture the flag”, activitats que siguin molt dinàmiques perquè es moguin tota l’estona, i com que segur que farà calor, també preveiem jocs d’aigua en equip, ja que acostumen a agradar molt. Serà molt variat i divertit, això segur!!

News 
[...]
Cargando...