Moodle Formación de profesores:

Noticias

Promoción libros gratis

Miércoles, 8 de Mayo de 2019

Para intensivos de verano y cursos 19-20. Descubre cómo conseguir los libros del curso gratis.

Si has estudiat amb nosaltres el curs 2018-19, ara pots beneficiar-te de la nostra promoció de llibres gratis, tant per als cursos intensius d’estiu com per als d’hivern de setembre 2019 a juny 2020.

En què consisteix?

Si un alumne que ha estudiat amb nosaltres a l’escola en el curs 2018-19 ens presenta un alumne nou (que no hagi fet cursos a Cambridge School entre el 23/06/2017 i l'01/06/2019), i ambdós es matriculen en un curs intensiu d'estiu o en un curs d’hivern 19-20, el primer té els llibres gratis i el segon rep un petit obsequi: una bossa de Cambridge School.

IMPORTANT: cal esmentar que l'amic presentat s'acull a aquesta promoció en el moment que aquest faci la inscripció! No val fer-ho després! 

Coneixes algú que vulgui animar-se?

 

*Condicions de la promoció dels llibres gratis:
1. Un nou alumne és una persona que no ha estudiat a les acadèmies Cambridge School posterior al 23 de juny del 2017 (curs 16/17).
2. Vàlida en cursos del mateix període. No es farà els regals a cursos d’estiu amb cursos de setembre a juny.
3. Vàlida només per a classes en grup a l’acadèmia (no vàlid en altres cursos o serveis, com classes particulars, classes en empresa, classes a escoles reglades, viatges d’estudi, traduccions, cursos on line, colònies d’estiu, casal d’estiu i servei d’acollida de bon matí).
4. Vàlida únicament per a alumnes que paguen de forma individual, no per a alumnes pagats per empreses.
5. En el moment de matricular el nou alumne i per gaudir dels regals, és imprescindible comunicar els noms dels dos alumnes. La promoció no s'aplicarà si es comunica que es ve de part d'un amic un cop el nou alumne ja s'hagi matriculat.
6. Si portes un nou alumne després d’haver comprat els llibres et tornarem els diners.
7. Si després de rebre els llibres, el nou alumne no comença el curs, els hauràs d’abonar. 

 

News 
[...]
Cargando...