Moodle Formación de profesores:

Noticias

Promociones cursos intensivos de verano

Martes, 7 de Mayo de 2019

¡10% descuento y libros gratis!

Aquest estiu, els alumnes que es matriculin als cursos intensius poden gaudir de doble promoció amb Cambridge School!

Llegeix atentament per veure com te’n pots beneficiar:

1- 10% de descompte en la inscripció a cursos intensius: aquest descompte s’aplica directament a tots els alumnes, nous i antics, que es matriculin a un curs intensiu d’estiu fins l'1 de juny.

2- Llibres gratis si portes un nou alumne*: promoció vàlida per als alumnes actuals, que han estudiat amb nosaltres durant el curs 2018-19. Si l'alumne actual porta un nou alumne a l’escola i ambdós es matriculen a un curs intensiu, el primer té els llibres gratis i el segon un petit obsequi: una bossa de Cambridge School. Es considera un alumne nou les persones que no han fet cursos a Cambridge School amb data posterior al 23/06/2017. Cal esmentar que l'amic presentat s'acull a aquesta promoció en el moment que aquest faci la inscripció! No val fer-ho després!  Més informació sobre aquesta promoció, aquí.

Consulta tota la nostra oferta de cursos per a aquest estiu 2019:

Cursos d'estiu per a adults

Cursos d'estiu per a joves
 

*Condicions de la promoció dels llibres gratis:
1. Un nou alumne és una persona que no ha estudiat a les acadèmies Cambridge School posterior al 23 de juny del 2017 (curs 16/17).
2. Vàlida en cursos del mateix període. No es farà els regals a cursos d’estiu amb cursos de setembre a juny.
3. Vàlida només per a classes en grup a l’acadèmia (no vàlid en altres cursos o serveis, com classes particulars, classes en empresa, classes a escoles reglades, viatges d’estudi, traduccions, cursos on line, colònies d’estiu, casal d’estiu i servei d’acollida de bon matí).
4. Vàlida únicament per a alumnes que paguen de forma individual, no per a alumnes pagats per empreses.
5. En el moment de matricular el nou alumne i per gaudir dels regals, és imprescindible comunicar els noms dels dos alumnes. La promoció no s'aplicarà si es comunica que es ve de part d'un amic un cop el nou alumne ja s'hagi matriculat.
6. Si portes un nou alumne després d’haver comprat els llibres et tornarem els diners.
7. Si després de rebre els llibres, el nou alumne no comença el curs, els hauràs d’abonar. 

News 
[...]
Cargando...