Moodle Formación de profesores:

Noticias

Recaudación para Mans Unides en la Pantomime

Viernes, 14 de Diciembre de 2018

En total, hemos conseguido 2.148€. ¡Gracias a todos!

Més d’un miler de persones van acostar-se al Teatre Auditori de Granollers el dijous 13 de desembre per veure la tradicional pantomime de Cambridge School, permetent recaptar un total de 2.148€ que es destinaran íntegrament a Mans Unides.

Seguint la tradició britànica, Cambridge School organitza abans de Nadal la seva pantomime, una funció teatral en anglès que té esperit de comèdia musical, i ofereix la seva recaptació íntegra a fins benèfics.

Aquesta ha estat la 29a edició i el títol de l’obra d’enguany ha estat FANTASTIC BEASTS, una versió lliure de la pel·lícula Fantastic beasts and where to find them.

El 100% dels diners aconseguits amb les entrades de les dues representacions que s’han fet s’han destinat al projecte de Mans Unides – Vallès Oriental d’aquest any: Lluitar contra l’analfabetisme amb la millora de les instal·lacions educatives.

En relació a aquest tema, la directora general de Cambridge School, Sarah Edge, ha dit que “l’escola sent un vincle molt especial amb aquesta iniciativa per tractar-se d’un projecte relacionat amb l’educació. Ha estat un autèntic plaer veure com el teatre s’omplia amb gent que ha vingut de tots els racons del Vallès a passar-ho bé aprenent anglès en un ambient festiu, al mateix temps que contribuïa amb la seva aportació a la lluita contra l’analfabetisme que es pateix en zones poc afavorides del planeta. Estem molt agraïts. A tota la gent que ha fet possible la pantomime i a tots els que l’han vingut a veure”.

Els diners recollits amb l’obra de teatre  se sumen als recaptats en una altra iniciativa que l’escola va organitzar als seus 9 centres del Vallès Oriental aquest 2018: els Berenars Solidaris, també en benefici de Mans Unides. Tot plegat ha permès recaptar una xifra anual total de 3.600€

News 
[...]
Cargando...