Moodle Formación de profesores:

Noticias

Recolecta Meriendas Solidarias

Jueves, 22 de Noviembre de 2018

Hemos reunido 1.452€ para Manos Unidas. ¡Muchas gracias!

Els dies 14, 15 i 16 de novembre (i dissabte 17 també a Granollers) alumnes, familiars, professors i personal de Cambridge School van participar en una sèrie de berenars i un esmorzar solidaris. L’objectiu era recaptar fons per al projecte d’aquest any de Mans Unides –Vallès Oriental: Lluitar contra l’analfabetisme, amb la millora de les instal·lacions educatives.

Les activitats han estat un èxit a les 9 escoles que Cambridge School té a la comarca: Granollers, Caldes, Cardedeu, La Garriga, La Roca, Mollet, Parets, Sant Celoni i Vilanova, i s’ha recaptat un total de 1.452 euros.

En paraules de Sarah Edge, Directora General de Cambridge School, “els Berenars Solidaris d’aquest any han servit per a consolidar una iniciativa solidària que pot influir molt positivament en la vida de moltes persones, i ha comptat amb una gran implicació d’alumnes i professors. A tots ells, volem agrair-los l’esforç que han fet. La causa ho mereix“. 

Aquesta és la tercera edició dels Berenars Solidaris a Cambridge School, que col·labora amb diverses accions als projectes de Mans Unides, des que va signar un acord amb la delegació del Vallès Oriental d’aquesta ONG.

Tots els diners recaptats seran destinats al projecte que Mans Unides – Vallès Oriental impulsa aquest any 2018: Lluitar contra l’analfabetisme, amb la millora de les instal·lacions educatives i, concretament, serviran per a reconstruir una escola en un barri perifèric d’Antananarivo, capital de Madagascar.

News 
[...]
Cargando...